Foto:

Morgen opent de grootste Starbucks van het land in hartje Rotterdam

Rotterdam - Morgen, op vrijdag 29 november, opent Starbucks een nieuwe locatie in Forum Rotterdam. Naar eigen zeggen is dit de grootste Starbucks van het land. 

De nieuwe winkel heeft twee verdiepingen en bevat design-elementen met een historische knipoog. De winkel zit in het opgeknapte deel van het voormalige bankgebouw van ABN AMRO. Alice Theunissen, Starbucks Nederland, zegt: 'Wij zijn heel blij dat we onze nieuwste en grootste winkel in het bruisende Rotterdam openen en het is een eer dat we in zo'n historisch gebouw mogen neerstrijken. Wij vinden het belangrijk om respectvol met de architectuur en omgeving om te gaan en hopen dan ook dat de bezoekers van de design-elementen kunnen genieten. We kunnen niet wachten om alle bezoekers te verwelkomen.'

De winkel bevindt zich in Forum, middenin het centrum van Rotterdam. De winkel hoopt een uitvalsbasis te worden om even bij te komen van de stadsdrukte.

Openingsactie
Om de opening van de winkel te vieren heeft Starbucks een aantal verassingen in petto voor klanten: op de dag van de opening zullen bezoekers tussen 07:00 en 10:00 hun tweede drankje gratis krijgen. Ook zal er elk uur een klant verrast worden met een leuk Starbucks cadeau.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden