Foto: Opzoomer Mee

Colonne trailers met kerstbomen van Sauerland naar Rotterdam

Rotterdam - Begin volgende week vertrekt een colonne trailers met Opzoomer-kerstbomen vanuit het Duitse Sauerland naar Rotterdam. Op 6 december worden de bomen door Stadsbeheer geplaatst in straten waar een straatfeest wordt gehouden. Het zijn metershoge bomen. Je kunt er met je straat nog eentje aanvragen bij Opzoomer Mee, maar wees er snel bij want ze zijn al bijna allemaal vergeven!

Opzoomer Mee biedt jouw straat de mogelijkheid om zelf een mooi straatfeest te organiseren. Als je in december een straatfeest organiseert waar iedereen uit je straat welkom is, dan kun je maximaal 175 euro krijgen als bijdrage in de onkosten. 

Het gaat om kerstbomen van 5 meter en een lichtslang van 35 meter voor in de straat. De kerstboom wordt 6 december geplaatst door Stadsbeheer. Je versiert de boom en maakt die het middelpunt van je straatfeest. Na de feestdagen ruim je de boom snel weer op. Als je een boom bestelt, krijg je 50 euro minder budget. Als je de lichtslang bestelt, krijg je 20 euro minder budget.

Kijk voor meer info op de website van Opzoomer Mee!

Meer berichten