Foto: Stockfoto
Foto: Stockfoto

Speelgoed ruilen voor goedkope en duurzame Sint-cadeaus!

Rotterdam - Waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op de speelgoedruilmarkt. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren. Op 26 november kan je in Rotterdam oud speelgoed ruilen voor nieuw leuk speelgoed! Hierdoor is het een goedkope oplossing en maak je andere kinderen blij met jouw oude speelgoed. 

Recycle Sint is de initiatiefnemer van de speelgoedruilmarkt. Deze markt vindt dit jaar alweer voor de derde keer plaats, op verschillende locaties in het land. 

Sprokkel snel alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar en breng ze mee. Want daar kan een ander kind heel blij van worden. En jouw kind wordt weer dolgelukkig met het nieuwe speelgoed van een ander.
Mooi toch?

Betrek je kinderen bij een duurzaam Sinterklaasfeest!
Om de kinderen ook actief te betrekken bij het recyclen van speelgoed heeft Recycle Sint een mooie tip: laat de kinderen een krat vullen met speelgoed en zet deze bij de schoen. Sinterklaas zal de krat meenemen en het speelgoed verdelen onder andere kinderen. Hij weet tenslotte wat er op de verlanglijstjes staat! Op deze manier kunnen de kinderen zelf ook een aantal stukken tweedehands speelgoed krijgen uit kratjes van andere kinderen. Je kunt dit speelgoed dan via de Recycle Sint ruilmarkt ruilen of naar een kringloopwinkel brengen.

De ruilmarkt vindt in Rotterdam plaats op 26 november aan de Texelsestraat 35. 

Kijk voor meer informatie op www.recyclesint.org


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden