Foto: Stockfoto
Foto: Stockfoto

Ohjee, de Dierenambulance zit in de problemen... maar jij kan helpen!

Rotterdam - De Dierenambulance heeft je hulp nodig! Hun vestiging aan de Cartesiusstraat 88 waar ze al 21 jaar zitten wordt verkocht. Ze krijgen de mogelijkheid om het pand over te kopen, maar hiervoor hebben ze dringend hulp nodig.

De gemeente Rotterdam heeft in september 2019 laten weten dat zij de panden die in het beheer zijn van de gemeente gaan afstoten (verkopen). 'Dit betekent dat ook onze vestiging waar wij al meer dan 21 jaar onze werkzaamheden uitvoeren en dieren opvangen verkocht gaat worden', meldt Joke Boot, van de Dierenambulance. 'De gemeente Rotterdam heeft aangegeven dat wij onze vestiging kunnen kopen. Dit is geweldig nieuws aan de ene kant, omdat wij dan onze dienstverlening aan dieren in nood kunnen blijven uitvoeren vanaf de oude en vertrouwde locatie, aan de andere kant heerst dan de vraag: hoe gaan we dit betalen?'

Echter beschikt de Dierenambulance niet over voldoende financiële middelen om de vestiging te kunnen kopen. Dit betekent dat ze niet langer hulp kunnen bieden aan dieren in nood en ze genoodzaakt zijn het pand te verlaten zolang er geen geld is. Maar iedereen kan helpen!

'Wij zouden graag nog jaren lang onze dienstverlening aan dieren willen aanbieden en vragen daarom uw hulp', aldus Joke Boot.

Ze zijn een actie begonnen om te kunnen blijven bestaan en diensten te kunnen blijven uitvoeren. Ze openden hiervoor een speciale bankrekening: NL13INGB0002322063.

Vragen stellen aan de Dierenambulance kan via: www.dierenambulance.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden