Een Rotterdams feestje gisteren!
Een Rotterdams feestje gisteren!

Rotterdam heeft beste horeca van het land! Sijf eerste en Bierboutique derde bij top 100!

Rotterdam - Het Rotterdamse café Sijf is gisteren (maandag 18 november) gehuldigd als nieuwe nummer 1 van de Misset Horeca Café Top 100. Het café aan de Oude Binnenweg laat Tapperie de Gats in Sittard en de Bierboutique in Rotterdam, op respectievelijk plaats 2 en 3 achter zich.

'Achter die prachtige, ouderwetse uitstraling gaat een van A tot Z uitgewerkt concept schuil', aldus de hoofdjury. Sijf combineert de warmte van vroeger met een moderne bedrijfsvoering. 'Een mooi drankaanbod waaronder een grote diversiteit aan bieren en over de menukaart is goed nagedacht' vervolgt het rapport. 'Sijf gaat niet met z'n tijd mee, de tijd gaat met Sijf mee'.

De Café Top 100 2019 werd maandagavond 18 november bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in Nijkerk. Ruim 750 aanwezigen, ondernemers en medewerkers van de 100 cafés die in de lijst staan, kregen via een aftelling te horen op welke plek ze stonden. Feest was het ook voor de nummer 2 van die avond, Tapperie de Gats in Sittard. Het brons ging naar Bierboutique Rotterdam. De 26e editie van de Café Top 100 was sowieso een Rotterdams feest: met 8 cafés was de stad dit jaar, evenals vorig jaar, het best vertegenwoordigd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden