Foto: MLADEN PIKULIC

Tchai wint Rotterdamse Ondernemersprijs, ook onderscheiding Annelies van der Vorm

Rotterdam - Tchai International heeft de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019 gewonnen. Kim Tchai ontving de award uit handen van wethouder Barbara Kathmann tijdens de bekendmaking in Poppodium Annabel. Het bedrijf is de 35ste winnaar van de prijs en liet de andere genomineerden, Intermax en The Little Green Bag, achter zich. 

Juryvoorzitter Ton van Welie legt uit dat Tchai het DNA van bekende, internationale merken feilloos in brandspaces en flagship stores weet neer te zetten. "In een tijd waarin online shoppen hand over hand toeneemt en goede webshops de enige weg naar gezonde omzet lijken, groeit Tchai in een markt met forse tegenwind - de fysieke winkel – door het creëren van exceptionele shopbelevingen voor klanten."

Wethouder Kathmann reikte ook de tiende mr. K.P. van der Mandele Penning uit aan Annelies van der Vorm. Annelies van der Vorm heeft haar sporen als sociaal ondernemer ruimschoots verdiend. Zij ondersteunde bijzonder veel start ups die met hun bedrijf de wereld een beetje beter willen maken. Daarnaast verbindt ze continue mensen aan elkaar die iets voor elkaar kunnen betekenen, bekleedt zeer verschillende bestuursfuncties en schroomt niet het werk van goede doelen financieel te steunen. Het geldbedrag van 10.000 euro dat de Van der Mandele Stichting aan de penning koppelt, schenkt Annelies van der Vorm aan de theatergroep Women Connected. 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden