Foto: Dirk Brand

Nieuwe vestiging Albert Heijn op de Kop van Zuid

Rotterdam - Er komt een nieuwe Albert Heijn op de Kop van Zuid. De nieuwe winkel komt aan de Otto Reuchlinweg 968 en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. De supermarkt is klein, maar biedt een volwaardig assortiment voor de bewoners, de mensen die er in de buurt werken en toeristen. Met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten, maar ook snel afrekenen met zelfscankassa's. De feestelijke opening is op woensdag 4 december om 11.00 uur.

Supermarktmanager Sui Lam is druk bezig met de voorbereidingen. "Omdat we zo'n diverse groep klanten bedienen wordt het een hele speciale winkel. We hebben verse groente, fruit en verspakketten, maar ook een koffieapparaat voor verse koffie en cappuccino om mee te nemen." vertelt de supermarktmanager. "En we gaan op maandag tot en met zaterdag al om 7.00 uur open."

Bij de zelfscankassa's kan ook afgerekend worden met creditcard. In de nieuwe winkel gaan 40 mensen werken. "Op 29 november krijgen we de sleutel en dan gaan we de winkel inrichten." zegt Sui Lam. "We kijken uit naar de opening op woensdag 4 december en naar de kennismaking met onze klanten."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden