Wie is voor jou de Hulpverlener van het jaar?

Rotterdam - Stichting ANDERS Rotterdam organiseert in december de kerstactie 'Hulpverlener van het jaar', om hulpverleners in het zonnetje te zetten. Zonder hen zou het werk van de stichting onmogelijk zijn. De sociaal werkers kennen de bewoners uit Rotterdam en weten wie hulp nodig heeft. Stichting ANDERS verbindt deze hulpvragen met lokale ondernemers. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen.


Geef hulpverleners die zich in 2019 hebben ingezet de waardering die ze verdienen. Hoe? Stem op ze via www.stichtinganders.nl/stem. Is er een hulpverlener in jouw omgeving die altijd dat stapje extra zet om anderen te helpen en het verdient om verrast te worden met een leuk kerstpakket? Nomineer hem/haar dan snel voor 'Hulverlener van het jaar'! Stemmen kan tót a.s. vrijdag 6 december. De bekendmaking is op 9 december.


Over Stichting ANDERS
Stichting ANDERS koppelt kwetsbare mensen uit Rotterdam aan ondernemers die hun producten, diensten of talenten belangeloos beschikbaar willen stellen. Zoals een accountant die iemand helpt met zijn financiën, hoveniers die een tuin winterklaar maken en een tapijtzaak die voor een degelijke vloer zorgt. Directeur Robert de Heer: 'Op deze manier willen we samen met onze partners impact maken in Rotterdam. We creëren een brug tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben.' Momenteel is Stichting ANDERS in Rotterdam actief voor de gebieden Noord en
Delfshaven. Ze hopen op korte termijn ook andere gebieden toe te voegen aan hun werkgebied.

Meer berichten