Mr. Black is zijn afscheidsparty aan het plannen
Mr. Black is zijn afscheidsparty aan het plannen (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond)

Mr. Black droomt van grootse afscheidsparty

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!


Mr. Black moet even bijkomen van al het feestgedruis. Eerst de gezellige Open Dag en een paar dagen later schitterde hij bij de viering van Halloween. Maar denk niet dat deze stoere kater het hierbij laat. Op zijn wenslijstje staat een volgende party, een afscheidsfeestje! Want het is tijd dat onze vrijbuiter de opvang gaat verlaten en een forever home krijgt. En dat zal natuurlijk gevierd worden, voor hem geldt ‘let’s party again’. Het houdt gewoon niet op voor dit feestbeest!

Dat mag ook wel, want Mr. Black is een zeer vriendelijke heer die al het geluk verdient maar even pech heeft. Zijn oude buurt wordt afgebroken en dat betekent verkassen. En dat na jaren lekker struinen aldaar. Mr. Black is niet van plan te treuren, wellicht is dit juist hét moment om zich voor altijd te settelen: huisje, tuintje, boompje, beestje. Wij voorspellen een geweldig feestje! Misschien kerst en oude en nieuw bij jou thuis!

Kijk voor alle info op zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-mr-black/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden