De familievoorstelling Pie in the Sky (8+) is op 17 november te zien in het Maaspodium
De familievoorstelling Pie in the Sky (8+) is op 17 november te zien in het Maaspodium (Foto: Roos de Bolster)

Circusdriedaagse; spectaculair circus, dans en acrobatiek

Rotterdam - Hoog in de lucht en laag bij de grond, met spectaculaire trucs en wonderlijke verhalen van circusmakers. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november is de Circusdriedaagse in het Maaspodium.

Een zinderend weekend vol circus, dans, acrobatiek, livemuziek en bewegingstheater van internationale circusgezelschappen. Beleef drie dagen lang explosief en vernieuwend circustheater.

Verrassend en vernieuwend circus
De Circusdriedaagse wordt afgetrapt met de voorstelling Each time we fall, a city rises van Panama Pictures. Tegen een imposant decor en ondergedompeld in de klankwereld van de componisten Strijbos & Van Rijswijk en Anthony Fiumara, vloeien dans en acrobatiek in elkaar over. Struikelend, vallend en vliegend zoeken de performers naar houvast. Geniet op zaterdag 16 november van livemuziek, jongleren en luchtacrobatiek in Three Men from the North van The Nordic Council. Een recht-voor-z’n-raap-voorstelling met de nodige dosis Finse humor, Zweedse zelfbewustheid en IJslandse eigenaardigheid. Aansluitend presenteert Circunstruction, dé circuswerkplaats van Rotterdam, drie previews van jonge circusmakers. Ontdek nieuw talent en hedendaags circus. Zondag 17 november is de indrukwekkende familievoorstelling Pie in the Sky (8+) vol adembenemende trucs te zien. Drie oersterke acrobaten en een muzikant banen zich met halsbrekende toeren een weg door een bijzondere wereld waar geen moment hetzelfde is. De Circusdriedaagse wordt afgesloten met de performance STATIC van Monki Business. Een unieke belevenis met livemuziek en theater die worden afgewisseld met explosieve circustechnieken. In STATIC staat de tijd centraal. Maar ook de fascinatie van de huidige generatie dertigers voor ouderwetse, inefficiënte technologie zoals de platenspeler en de Gameboy.

Circusdriedaagse
Al sinds de start van het Maaspodium in 2013 is de Circusdriedaagse vaste prik in november. Het Maaspodium presenteert met trots het zevende programma, waarin de kwaliteit en verwondering van het moderne circus voorop staan.

Combitickets
Wie zich extra wil laten onderdompelen in de wereld van het circus kan op zaterdag 16 en zondag 17 november gebruik maken van combitickets. Combitickets geven toegang tot twee voorstellingen op één dag, met een fijne korting. Meer informatie: maaspodium.nl/circusdriedaagse

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden