Foto: Laurenskerk

Laurenskerk wil kerstboom vol met 'selfies'

Rotterdam - De Laurenskerk wil dit jaar geen glimmende kerstballen in de boom, maar Instagram foto's van de Laurenskerk.

Elke dag worden er niet alleen door de Laurenskerk Instaposts en Instastory's geplaatst, maar er worden ook veel Instagram foto's van de Laurenskerk geplaatst door andere Instagramgebruikers. Met deze rijke collectie aan foto's van dit eeuwenoude gebouw, wil de Laurenskerk graag iets doen.

Daarom is de Laurenskerk dit jaar op zoek naar mensen die graag hun (Instagram)foto van de Laurenskerk via Instagram willen delen met de hashtag #laurenskerkindeboom. De foto's worden geprint en in de kerstboom als versiering gehangen. Begin december zal deze rijkversierde instakerstboom te bewonderen zijn in de Laurenskerk. Voor alle deelnemers waarvan de instapost in de boom hangt, is het mogelijk om de uitgeprinte foto in januari op te halen en mee naar huis te nemen.

Daarnaast worden alle deelnemende Instagram foto's samengevoegd tot een grote collage, die zal schitteren op de kerstkaart van de Laurenskerk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden