Hospice de Liefde in Zuidwijk

Rotterdam - Dit bericht is via dehavenloods.nl ingestuurd. Iedere Rotterdammer kan zijn eigen bericht insturen met de knop 'Schrijf mee'.

Betekenisvol vrijwilligerswerk
In de door Stichting Volkskracht verbouwde en aan de hospice ter beschikking gestelde monumentale boerderij aan de Kapelburg in Rotterdam Zuidwijk wordt binnen nog hard gewerkt aan de inrichting. De officiële opening van Hospice de Liefde laat nog even op zich wachten, maar een aantal gemeenschappelijke ruimten zijn al in gebruik.

Het hospice heeft straks zes comfortabele gastenkamers waar ongeneeslijke zieke mensen maximaal drie maanden kunnen verblijven. In deze laatste fase van het leven van de gasten bieden speciaal opgeleide vrijwilligers samen met de zorgprofessionals, stervensbegeleiding en persoonlijke ondersteuning. Hospice de Liefde heeft nog veel vrijwilligers 'aan het bed' nodig.

Maandagavond 11 november organiseert Hospice de Liefde, op de zolder van de boerderij aan de Kapelburg 298 een informatieavond over vrijwilligerswerk. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom voor koffie of thee. Het programma begint om 20.00 uur. Graag aanmelden via info@hospicedeliefde.nl

Bereikbaarheid
Hospice de Liefde is goed bereikbaar met openbaar vervoer: Tramlijn 25. Halte Vrijenburgerbos.
Kijk voor meer informatie op 
www.hospicedeliefde.nl

Meer berichten