Crazy Sexy Cool Halloween bracht het Zuiderpark vorig jaar ook al in griezelsferen. (Foto: Joni Israeli)
Crazy Sexy Cool Halloween bracht het Zuiderpark vorig jaar ook al in griezelsferen. (Foto: Joni Israeli) (Foto: )

Dansen tussen de zombies en andere 'scary monsters!'

Rotterdam - Tijdens en rond Halloween is er voor dance-liefhebbers in Rotterdam de laatste jaren steeds meer te doen lijkt het wel. Dat het Zuiderpark in het kader van Crazy Sexy Cool Halloween wordt omgetoverd in een griezelbos kunnen we al bijna als traditie beschouwen. Maar niet alleen daar gaan de maskers op.

Zo gaat het zaterdag ook los in de Maassilo. Tijdens Glow In The Dark Halloween wordt in de voormalige graanschuur een spookachtig decor neergezet waar de (gratis verkrijgbare) glow in the dark-verf goed tot hun recht zullen komen. Onder uitzinnige laserstralen en blacklights en draait Benny Rodrigues een afsluitende set.

Maar de spectaculairste dance-happening staat in het Zuiderpark gepland. Crazy Sexy Cool pakt uit met het grootste outdoor Halloween-festival van Nederland waarop onder anderen Jebroer, Freddy Moreira, Afro Bros, The Partysquad en Snelle te zien zijn. Het park wordt in 'vijf bloedstollende scare zones' verdeeld waar griezelige acteurs als bekende Halloween-karakters zullen opduiken. Naast die enge zones kunnen de 7500 bezoekers terecht in twee verwarmde tenten waar grote namen uit urban- en house-scene aangevuld met lokale artiesten zullen optreden.

Crazy Sexy Halloween begint zaterdag om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Kaarten/info via crazysexycoolfestival.nl. Glow In The Dark begint 23.00 uur en duurt tot 7.00 uur. Kaarten/info: glowinthedarkgs.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden