Dansers
Dansers (Foto: Hester Blankestijn)

Bewegen op muziek, nieuwe cursus voor senioren

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

In de Orient, Kobehof 5 organiseren Buurtwerk en SKVR iedere maandag van 13-14 uur een bewegingsles 60+. Wilt u fit blijven op een gezellige manier? Er start een nieuwe cursus Bewegen op muziek 60+

De dansles is voor alle wijkbewoners van 60 tot 100 jaar die in beweging willen blijven. De oefeningen zijn deels zittend en voor een deel staand. De les is ook een moment om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben. Muziek speelt een belangrijke rol. Wat is er nou leuker dan bewegen op bekende liedjes van vroeger? Voor deelname aan de lessen is ervaring en een partner niet nodig.

Vanaf maandag 28 oktober kunt u gratis kennismaken met de les. Lestijd is van 13-14 uur. Docent Jessika Kastelein geeft in de lessen persoonlijk advies en bekijkt per deelnemer de mogelijkheden. Na de kennismakingsles kunt u beslissen of u doorgaat. Dan kunt u de week erna een strippenkaart kopen van 11 euro voor 5 lessen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden