Halloween in Lombardijen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

Woensdagmiddag 30 oktober viert Lombardijen het Halloweenfeest voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Uiteraard zijn ouders en verzorgers van harte welkom!

Om 16.00 uur is de start van het feest op kinderboerderij De Kooi.
Kom gezellig (verkleed is natuurlijk helemaal leuk!) Halloween versieringen knutselen, eetbare vingers maken of een pannenkoek bakken.
Of maak je eigen masker om de griezels af te schrikken…
Om de ergste honger te stillen is er pompoensoep te koop.

Vanaf 18.00 uur kunnen kleine groepjes via het achterhek van De Kooi het park ingaan. Heb je een lampion? Neem hem gerust mee, dan heb je een lichtje in het donkere park. Je weet nooit wat je tegen komt onderweg…

Vanaf De Kooi kom je aan bij de Volkstuinvereniging ATV. Hier kun je langs plekken voor trick or treat, maar pas op voor de griezels langs het pad!

Veilig het einde van het griezelpad bereikt? Loop dan via de Maeterlinckweg naar de Bouwspeeltuin om naar monsters te gaan zoeken. Bezoek de waarzegster , de operatiedokter (alleen voor hele dappere kinderen met papa of mama!) en wie is er bang voor spinnen?

Rond 20.30 uur is het feest weer voorbij en kan iedereen weer rustig naar huis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden