Hondenoptocht in teken van Halloween door centrum Rotterdam

Rotterdam - Een maand lang is de doorgangsweg voor de Doelen autovrij. Een experiment dat 8 oktober begon en 8 november eindigt. En dus is er alle ruimte om een extra leuke Dogparade 010 te houden, een Halloween-editie! Alle honden en baasjes van Rotterdam uitgenodigd om mee te lopen. Op zaterdag 2 november aanstaande kunnen honden zich met hun baasje, al dan niet in Halloween-outfits, vanaf 12.30 uur voor de Dogparade aanmelden, op de kop van de Westersingel ter hoogte van het Oorlogsmonument. Baasjes zonder kaartje kunnen op de dag zelf nog een kaatje kopen op verzamelpunt Kruisplein.

Om 13.00 uur wordt het startsein gegeven en vertrekt de bonte stoet via de Westersingel en het bruggetje naar de Mauritsweg, de Aart van Nesstraat door naar het Schouwburgplein. Eindpunt is de Doelen Studio, Schouwburgplein 50. Daar vindt de verkiezing plaats van de Halloweenste Hond én de Publiekslieveling. Daarnaast is er een heuse Halloween photoshoot voor honden en baasjes met fotograaf Vera Cornel, bijgestaan door een styling team. Voorts wordt de Doelen Studio die dag officieel tot een Dog friendly plek omgedoopt.

Initiatiefneemster Mieke van der Linden: 'De Doelen Studio is een plek voor iedereen, dus ook voor honden en hun baasjes. Er staan altijd bakken met water en lekkere honden snacks klaar in de Studio. En we organiseren af en toe hele speciale honden events.'

Ieder baasje & hond duo maakt kans op een prijzenpakket die voor de winnaars worden aangeboden door onder meer dierenwinkel de Rimboe. Dogparade 010 wordt mede mogelijk gemaakt door de Doelen, Dierenwinkel De Rimboe, Slagerij Schell, Gemeente Rotterdam, Vereniging Schouwburgplein.

Wanneer? 2 november, verzamelen vanaf 12.30 Kruisplein, start optocht 13.00 uur
Waar? Kruisplein en de Doelen Studio, Schouwburgplein 50, Rotterdam
Tickets: € 3,00, opbrengst kaartverkoop gaat naar een goed doel: De dierenambulance
Online via https://www.dedoelen.nl/studioprogramma
Verkoop via Kassa de Doelen, Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam Telefoon 010 - 217 17 17
Openingstijden ma t/m za van 10-18 uur
Check voor foto's en laatste nieuws ook via www.facebook.com/dogparade010 en Instagram

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden