Wintersportdorp maakt reclame met gigantische skihelm op Schouwburgplein

Rotterdam - Op 18 en 19 oktober wordt het Schouwburgplein overgenomen door het Oostenrijkse wintersportdorp Ischgl. Er komt een gigantische skihelm op het plein te staan om reclame te maken voor het dorp dat bekend staat om de grote artiesten die er optreden en de bekroonde restaurants..

Volgende week verrijst dit bijzondere object op het Schouwburgplein voor een multimediale kennismaking met de winter in Ischgl (Tirol, Oostenrijk). Van het grensoverschrijdende skigebied met de oude smokkelaarsroutes tussen Oostenrijk en Zwitserland, tot internationale popconcerten op de piste en culinaire hoogstandjes. Ischgl wordt gezien als het culinaire mekka van Tirol met acht bekroonde restaurants in de gastronomiegids 'Gault & Millau'.

Dit jaar vieren de legendarische 'Top of de Mountain-concerten' hun 25-jarig bestaan, wereldsterren als Pink, Elton John, Robbie Williams en Tina Turner stond al op het podium tussen de besneeuwde bergtoppen in Ischgl.

Zin in een skivakantie in Ischgl? Maak een selfie voor de gigantische skibril boven de ingang van de helm en gebruik de hashtag #ischglskihelm, dan maak je kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een skivakantie in Ischgl voor twee personen.

De Ischgl skihelm staat op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober op het Schouwburgplein. Openingstijden: vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur op zaterdag. De toegang is gratis.
 

Meer berichten