Foto: Gerhard Witteveen

Dirk Scheele met oud-Hollandse liedjes in Theater Zuidplein

Rotterdam - Op 27 oktober speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn vrolijke meezingconcert In Holland staat een Huis (2+) in Theater Zuidplein in Rotterdam. Voor het eerst treedt hij op met oud-Hollandse liedjes, in plaats van zijn eigen werk.

In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk samen met een spetterende liveband de allerleukste oud-Hollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z'n Dirks.

Dirk steekt grote oud-Hollandse liedjes als Ik zag twee beren, Op een Klein stationnetje en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en skaversie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als "Ik heb een tante in Marokko" uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.

Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuw Hollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk's eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al meer dan 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België, is dagelijks te zien op Nickelodeon en heeft een populair YouTube-kanaal met meer dan 40.000 abonnees. Dirk heeft inmiddels veel cd's, dvd's, tv-series en boeken gemaakt en trekt volle zalen met hits als 'Ik woon in een huis', 'Op de kinderboerderij' en 'In de Jungle'. Dirk: 'Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!'

Praktische informatie

Datum: 27 oktober 2019

Tijd: 14:00

Theater: Theater Zuidplein Rotterdam

Tickets: https://www.theaterzuidplein.nl/productie/in-holland-staat-een-huis-2/

Meer berichten