Team OWranje, met derde van links Schiedammer Daniël Scheltema (18), gaat eind deze maand naar de Overwatch World Cup in de VS.
Team OWranje, met derde van links Schiedammer Daniël Scheltema (18), gaat eind deze maand naar de Overwatch World Cup in de VS. (Foto: )

Fifa20 voor clubteams, OWranje en congres

FINALE ESOCCER - Tijdens de Rotterdam Games Week wordt ook het fysiek sporten gepromoot. De finalisten van het Esoccer Championship Rotterdam, die in de voorronden van de Fifa20-competitie ook op het veld in actie kwamen, verdedigen de eer van hun voetbalclub. Op het E-sports Plein in Ahoy heeft Sportbedrijf Rotterdam een activiteit ,met gamen én bewegen.

TEAM OWRANJE - In het House of Esports in Rotterdam-Feijenoord, waar steeds meer gamers met regelmaat komen, wordt Team OWranje met bootcamps klaargestoomd voor de Overwatch World Cup, eind oktober op BlizzCon in Los Angeles. Het team is zowel zaterdag als zondag van de partij op DreamHack Rotterdam, bij de OMEN by HP booth en de House of Esports booth.

CONGRES - Vrijdag 18 oktober is er in Ahoy een congres over E-sports waar onder anderen wethouder Sven de Langen zal spreken. E-sports buurtsportcoach Nolan Noordzij zal een tafel hosten over de maatschappelijk impact van gamen.

Meer berichten