Geen Daden Maar Woorden Festival. Foto: Marco de Swart.
Geen Daden Maar Woorden Festival. Foto: Marco de Swart.

De tips van Uitagenda Rotterdam!

Donderdag
10 oktober

20:30 uur Das Lemniscaat - Niets
Geïnspireerd op het boek van Janne Teller verhoudt Das Lemniscaat zich tot de onbegrijpelijke nietsheid. Ze pogen 'niets' te omarmen en daarmee alles tot rust te laten komen. Een voorstelling over je plek in het universum. V.a. €15
Theater Walhalla

13:00 uur Maakplaats010 (8+)
Maak spelenderwijs kennis met 3D-printers, vinylsnijders, een lasersnijder, een borduurmachine en een naaimachine. Elke dinsdag- en donderdagmiddag kun je aan de slag of deelnemen aan workshops. Gratis toegankelijk
Centrale Bibliotheek

Vrijdag
11 oktober

diverse tijden World Food Festival
Het festival laat mensen kennismaken met de vele aspecten van voedsel. Tijdens de verschillende excursies en op het festival zelf ontdek je hoe de voedselketen in elkaar zit.
Binnerotte

20:15 uur Eindspel (theater)
De voorstelling speelt zich af in een verlaten wereld. Vier personages weigeren op te geven, zelfs wanneer alles om hen heen al bijna is vergaan. Het einde is in zicht. Maar zolang het niet zover is, gaan ze door. V.a. €10.
Theater Rotterdam

Zaterdag
12 oktober

20:00 uur Geen Daden Maar Woorden Festival
Met performances van spoken word-artiesten, interviews met opkomende auteurs, optredens van muzikanten en voordrachten van schrijvers en artiesten op diverse festivallocaties. V.a. €17,50.
Deliplein

20:00 uur Charly Luske - The story of George Michael
Als tiener had Charly Luske een idool: George Michael, de succesvolste zanger van de jaren tachtig en negentig. Op veler verzoek keren de zanger en zijn band terug met dit programma. V.a. €18,50.
Oude Luxor Theater

Zondag
13 oktober

11:30 uur Les Vieux Amants
In het programma Les Vieux Amants nemen zangeres Lizet van Beek en pianiste Dore van Deijck je mee naar de wereld van grote Franse chansonniers als Barbara, Brel en Piaf. V.a. €7,50 (6-18 jaar gratis).
Het Heerenhuys

20:00 uur ABBA Gold - The concert show
Speciaal geselecteerde muzikanten en zangers laten alle beroemde songs aan bod komen. De show is een bijzondere weergave van het authentieke ABBA repertoire van toen. V.a. €25.
Oude Luxor Theater

Maandag
14 oktober

20:00 uur Il Trovatore
Een van de populairste opera's aller tijden strijkt dit najaar neer in Rotterdam. Laat je vervoeren door een stuk vol met intriges, liefde, jaloezie en kippenvelmomenten. V.a. €30.
Nieuwe Luxor Theater

Dinsdag
15 oktober

12:45 uur Orgelpauzeconcert
Op dinsdag 15 oktober kun je luisteren naar de talentvolle, jonge organist Mark Christiaanse. Het concert is gratis toegankelijk.
Laurenskerk

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten