Foto: Marc Nolte www.marcnolte.com

Aan tafel met de burgemeester, wat wil je aan Aboutaleb vragen?

Rotterdam - Wil jij graag eens met burgemeester Ahmed Aboutaleb om de tafel? Ja? Wat zou je hem dan willen vragen? We horen het graag. Over een paar weken organiseert De Havenloods de inmiddels traditionele eindejaarsbijeenkomst met de burgemeester. Met een hapje, een drankje een een gezellig gesprek. En je kunt erbij zijn!

Zoals bij meer media het geval is, stond er jarenlang ook in De Havenloods rond de feestdagen een eindejaarsinterview in de krant waarin met de burgemeester werd teruggeblikt en vooruitgekeken. Maar De Havenloods is natuurlijk wél De Havenloods, een krant voor Rotterdammers! Dus schuiven er tegenwoordig lezers aan bij het eindejaarsgesprek. Twee jaar geleden hebben we nog heerlijk met drie lezers en de burgemeester geluncht in de binnenstad en vorig jaar mochten drie mensen op ons kantoor de inhoud van onze krant bepalen, met Aboutaleb als hoofdredacteur.

Dit jaar leggen we de nadruk op 20. Het jaar 2020 komt er aan. De eerste 20 jaar van deze eeuw zijn voorbij. Wat gebeurde er allemaal in die 20 jaar? Wat is er in Rotterdam afgelopen 20 jaar veranderd (veel!)? En wat is er in jóuw (of dat van de burgemeester) leven veranderd? Daar willen we het graag over hebben. Je kunt vragen en gespreksonderwerpen insturen, 20 daarvan leggen we aan de burgemeester voor, drie lezers nodigen we uit om erbij te zijn. En dat wordt erg gezellig!

Meedoen kan door te mailen naar redactie.hl@dpgmedia.nl, door een berichtje via Facebook of Twitter te sturen of door te appen naar 06 233 66 745. Uiteraard met je persoonsgegeven en motivatie waarom je er bij wilt zijn.

Meer berichten