Tv-serie zoekt Rotterdammers die matroos op Holland Amerika Lijn willen spelen

Rotterdam - De nieuwe tv-serie Vliegende Hollanders zoekt Rotterdammers die morgen (maandag 23 september) matroos willen spelen. Het gaat om jonge mannen die voor één keertje matroos willen zijn op de Holland Amerika Lijn. En je krijgt er nog voor betaald ook!

Vliegende Hollanders speelt zich af tijdens de begindagen van onze commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en oprichter van de KLM Albert Plesman waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om Nederland tijdens het Interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart. Wat de internetrevolutie heden ten dage betekent voor de mensheid, betekende de opkomst van de luchtvaart destijds.

De achtdelige televisieserie zal in het najaar van 2020 worden uitgezonden door AVROTROS op NPO1 en wordt 1 van Nederlands grootste dramaserie ooit gemaakt. Hoofdrollen worden vertolkt door Daan Schuurmans, Fedja van Huet, Sanne Samina Hanssen, Anniek Pheifer, Bram Suijker en Steef de Bot. En de regie is in handen van Joram Lürsen.

De serie zoekt nog vier jongemannen die als matroos op de Holland Amerika Lijn willen figureren.  Ben je niet langer dan 1.82m en draag je als confectiemaat niet groter dan maat 54? Meld je dan aan! De call is waarschijnlijk rond 07.30 en de draaidag duurt tot 18.00. Vergoeding 35 euro.

Stuur een email ovv matroos naar info@figuratie.nu met je naam, leeftijd, telefoonnummer en de volgende gegevens:
Lengte
Gewicht
Confectiemaat
T-shirt
Jeans W-L
Schoenmaat
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden