Liggend muziek luisteren in het huis van Fabienne Roos op de Mathenesserweg

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

Vanaf september wordt maandelijks Ligconcerten Rotterdam georganiseerd bij Fabienne Roos op de Mathenesserweg in Delfshaven. In een ligconcert neemt Fabienne je mee op reis en dat terwijl je helemaal niets hoeft te doen. Maandag 23 september organiseren we een editie samen met Rum for Breakfast.

Ze nodigt je uit om te gaan liggen en helemaal te ontspannen. Met haar stem neemt ze je mee op reis. Ze vertelt verhalen en zingt mooie muziek onder begeleiding van een Indiase harmonium en Shruitbox. De verhalen die ze vertelt komen van over de hele wereld en met de muziek wordt er een mooi ligconcert gecreëerd.

Entree kost 10 euro. Het entreegeld gaat volledig naar de artiesten en we maken er zelf geen winst op. De capaciteit is minimaal en hierdoor is reserveren verplicht via mgkamphuis@gmail.com. Na aanmelden sta je op de gastenlijst en krijg je tevens het adres toegestuurd. De locatie heeft trouwens een kat, dus ik hoop niet dat je een allergie hebt.

Een ligconcert is een muziekvoorstelling tijdens welke het publiek een liggende houding aanneemt. De concerten worden maandelijks georganiseerd in een woonkamer op de Mathenesserweg, Delfshaven in Rotterdam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden