De tips van Uitagenda Rotterdam (Zuid)

Donderdag
19 september

16:00 uur Gamen XXL
Kom gamen op XXL-formaat in de filmzaal van Theater Islemunda. De professionals van R3C Gaming verzorgen een gamesessie op supergroot formaat. Kom samen met vrienden, of maak nieuwe tijdens het spelen. Toegang is gratis.
Theater Islemunda

Vrijdag
20 september

10:00 uur De Muzieksalon
Kom luisteren, kletsen en misschien zelfs even dansen met andere buurtbewoners tijdens De Muzieksalon. Iedereen is gratis en vrijblijvend welkom.
Bibliotheek Feijenoord

20:00 uur If Beale Street Could Talk
De film, winnaar Oscar en Golden Globe 2019, schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, een liefde die alles overwint. De film speelt zich af in het begin van de jaren 70 en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde. Entree €5.
Theater Islemunda

Zaterdag
21 september

14:00 uur Eiland van Brienenoord
Verscholen achter een industrieterrein ligt een uniek stukje natuur met bos, grasvlakten, open water en kleine poelen: Eiland Brienenoord. Ontdek dit bijzondere stukje natuur met een eigen karakter. Kosten voor volwassenen €6, kinderen €3, houders van de Rotterdampas mogen 1 keer per jaar gratis aansluiten.
Start bij de Brienenoordbrug

20:15 Cameretten Festival (voorselectie)
In de voorselecties voor het Cameretten Festival strijden per avond vijf onontdekte cabaretiers om een plek in de (halve) finale. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en rauwe stand-upcomedy: hier ontpopt het cabarettalent van de toekomst. Prijs v.a. €13,50.
Theater Zuidplein

Zondag
22 september

13:00 uur Djemaa el Fna
Proef de lekkerste gerechten, luister naar indrukwekkende verhalen en leer alles over diverse culturen. Er is van alles te doen voor jong en oud. Kaarten van €1,50 tot €6,50.
Museumpark

15:00 uur Gerard Maasakkers (try out)
Ga zitten en laat je overspoelen door de Brabantse liedjes van Gerard van Maasakkers. Samen met zijn vrienden Frank Cools en Mike Roelofs is hij terug om weer een avond luisterliedjes te laten horen. Vanaf €16,50.
Theater Walhalla

Maandag
23 september

14:15 uur Hable Con Ella
Hable con ella (2002) van Pedro Almodóvar is een ingetogen en tragikomisch portret, over de verhalen van twee mannen en hun liefde voor twee comateuze vrouwen. Entree €10,50.
Lantarenvenster

Dinsdag
24 september

16:30 uur Open keuken in Vreewijk
Het restaurant in Huis van de Wijk De Brink heeft een opknapbeurt gehad, de maaltijden en lunch worden nu onder de naam 'Open Keuken De Brink' geserveerd. Voor het bedrag van €5 schuif je al aan voor een maaltijd inclusief toetje en koffie/thee.
Huis van de Wijk De Brink (Dreef 71)

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden