Inspiratieavond Buitengewoon Afscheid en Fier het Leven

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!


Op woensdag 16 oktober van 20.00-21.30u organiseren Karen Admiraal van uitvaartonderneming Buitengewoon Afscheid en Hanke Amels van Fier het Leven een inspiratieavond over persoonlijke uitvaarten bij Dudok in het Park in Rotterdam.

Tijdens die avond staan persoonlijke uitvaarten centraal. Wat is een persoonlijke uitvaart? Wat is er allemaal mogelijk? En wat kan je zelf doen? Hoeveel werk is het eigenlijk, een uitvaart organiseren?

We nodigen iedereen die zich bewust is van zijn sterfelijkheid (en die van de mensen om hem heen) uit om langs te komen. We laten je op een laagdrempelige manier kennismaken met de dood en de wereld van de uitvaart. Luchtigheid kan hand in hand gaan met diepgang 

Tijdens de avond gaan we op een interactieve manier aan de slag met de ingebrachte vragen over uitvaarten, vertellen we over ons werk, is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen. En is er van alles te zien. Aan het einde van de avond ga je naar huis met concrete tips en handvatten voor je eigen uitvaart of die van iemand dichtbij.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor de inspiratieavond kunt u mailen naar Karen Admiraal info@buitengewoonafscheid.nl Telefonisch of via Whatsapp aanmelden kan ook 06 - 26942752 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden