FILMPJE

Sander de Kramer kijkt hoe fijn het wonen is in de wijk Feijenoord

Rotterdam - Internetzender Recht uit Rotterdam is gestart met het eerste seizoen van 'Wonen in Rotterdam'. Presentator Sander de Kramer gaat in gesprek met bewoners van verschillende wijken in Rotterdam om zo met hen te ontdekken waarom het daar zo fijn wonen is. Deze week kijkt De Kramer rond in de wijk Feijenoord. 

Alle verschillende wijken hebben hun eigen karakter en hun eigen verhaal. In dit programma wil RUR wat laten zien van de diepgewortelde trots die op veel plekken leeft. Van de sociale betrokkenheid en de diversiteit in de wijken. We willen de verhalen vertellen die de wijk maken tot wat ze zijn. En dat de toekomst op veel plekken veel te bieden heeft. 

De Kramer gaat ook nog naar Nesselande, Vreewijk, Afrikaanderwijk, Oude Noorden, Maritiem District, Carnisse en Spangen. In elke aflevering gaat hij in gesprek met iemand die al een langere tijd in de wijk woont en met iemand die er net is komen wonen. Ook deelt Nick Forger, makelaar bij Ooms Makelaars, elke aflevering interessante feitjes over de betreffende wijk.

'Wonen in Rotterdam' is gemaakt in samenwerking met de Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners en Ooms Makelaars.

Meer berichten