Bezoekers Luxor Theater eten voortaan bij Urban Bistro By Ami

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Het Luxor Theater en de naastgelegen Urban Bistro By Ami hebben de handen ineen geslagen. De hippe horecagelegenheid en het iconische theater bieden hun gasten een theaterarrangement voorafgaand aan een voorstelling. Deze samenwerking is feestelijk afgetrapt: samen met een gelukkige bezoeker van het theater en onder het genot van een glaasje bubbels is het eerste theaterarrangement een feit.

Bezoekers van het nieuwe Luxor Theater kunnen bij het kopen van een kaartje een 3-gangen theaterarrangement bij naastgelegen horecagelegenheid boeken. Deze samenwerking biedt het complete pakket van een écht avondje uit. "De gerechten zijn kwalitatief goed en mooi vormgegeven. Ook sluiten de ambitie en gastvrijheid van By Ami goed aan bij Luxor," aldus Ruben Israël, manager beleving van Luxor.

Eigenaar Ahmed Baglari: "Als team streven wij naar de hoogst mogelijke service, kwaliteit en gastvrijheid. Het interieur en de kwaliteit maken dit de perfecte locatie voor theaterbezoekers om hun avondje uit te beginnen."

Voor € 32,50 genieten bezoekers van een 3-gangenmenu, afgestemd op de aanvangstijden van het theater. Het arrangement is uitsluitend te boeken voor voorstellingen in het nieuwe Luxor Theater.

LOCATIE nieuwe Luxor Theater

DATUM het hele jaar

AANVANG 18.00 / 18.30 uur

PRIJS arrangement à € 32,50

Meer berichten