logo muziek in de wijk
logo muziek in de wijk (Foto: nvt)

Muziek in de Wijk Saftlevenkwartier

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Op 29 september a.s. vindt het jaarlijkse Muziek in de Wijk plaats. De locatie isbuurtbistrot Laurensius. "Muziek in de Wijk" in het Saftlevenkwartier heeft als doel verbinding en participatie te realiseren door muziek. Muziek is een bindende factor: iedereen houdt van muziek. Sommigen máken zelfs muziek. Mensen kunnen op de dag (29 september 2019) zelf muziek maken, zingen, of naar muziek luisteren.

Otis Redding

Voor deze editie van Muziek in de Wijk heeft de organisatie Otis Redding weten te strikken. Althans, de Surinaams-Nederlandse Otis Redding, namelijk Louis Windzak, bekend van The Voice of Holland.

Jams with Benefits

Open podium/ jamsessie onder leiding van topgitarist/ muziekdocent Nick Verschoor. Iedere muzikant of zanger die een beetje kan performen, is welkom. Van beginner tot supertalent.

Lowly Dog

Sixties- / bluesband bestaande uit Mark de Jonge (gitarist zanger) Auck Boersma (bassist) en Floris Wagenaar (drummer). Drie zeer ervaren muzikanten maar voor het eerst als drietal speelt een set klassieke bluesnummers van o.a. Howlin Wolf en de Rolling Stones, en eigen werk.

Tijdstip: 14:00-21:00 uur

Locatie: Buurtbistrot Laurensius: hoek Saftlevenstraat / Ochterveltstraat.

Organisatie:

Floris Wagenaar: 06-45330872

Meer berichten