Hilarische gekkigheid met Rotterdamse iconen, de leukste kunst in járen!

Rotterdam - Als je goed oplet, kun je op verschillende plekken in Rotterdam de leukste kunst zien die we in járen in de stad hebben gehad. Dat vinden wij tenminste. En onze collega's van indebuurt Rotterdam ook. Zij plaatsten gisteren een berichtje over de hilarische gekkigheid die de Amerikaanse kunstenaar Spenser Little her en der uithaalt met typisch Rotterdamse iconen.

Spenser Little is in de stad vanwege POW! WOW! Rotterdam dat van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september in Rotterdam plaatsvindt. Het evenement is dit jaar op en rond het Afrikaanderplein, maar eigenlijk kun je dus overál in Rotterdam iets van het streetart-festival terugzien. Als je goed kijkt tenminste. 

Het is een knap staaltje gezichtsbedrog, wat Spenser Little produceert. Zijn werken van draad lijken vanuit een bepaald perspectief enorm. De krachtpats(t)er die de hef 'heft', bijvoorbeeld. Maar zo groot zijn z'n kunstwerken helemaal niet. Het is een kwestie van ze in het juiste perspectief plaatsen. Zo kun je een mevrouw harp laten spelen op de snaren van de Erasmusbrug en vormt de Willemsbrug ineens het strakke broekie van een stoere gozer.

Meer leuke foto's op indebuurt Rotterdam!

Meer berichten