Jazzkoor "That Swing" Rotterdam
Jazzkoor "That Swing" Rotterdam (Foto: Robert Bekker)

Jazzkoor "That Swing" Rotterdam gaat van start

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Rotterdam heeft er een Jazzkoor bij! Tot mijn grote verbazing is Rotterdam, stad van het North Sea Jazz, rijk aan koren maar had tot voor kort geen Jazzkoor!

Dan maar zelf een Jazzkoor oprichten! Samen met koordirigente Carolina Federbusch, die de muzikale leiding voor haar rekening neemt, zijn wij tot actie overgegaan.

En met succes want met de groep die zich tot nu toe heeft aangemeld zijn wij op 5 september j.l. gestart met zingen. Iedereen was enorm enthousiast! Onze vaste repetitieavond iedere twee weken, is donderdagavond.

Wij zijn nog niet helemaal op volle sterkte en kunnen nog leden gebruiken. Vooral heren (tenor, bas en bariton) om onze klank diepte te geven zijn van harte welkom. Maar ook bij de dames (sopraan/mezzo en alt) is nog plaats.

Het koor is bedoeld voor reeds ervaren volwassen amateurzangers m/v. We gaan minimaal 3-stemmige arrangementen zingen van bekende jazzsongs. Denk Ella Fitzgerald & Louis Armstrong.

Heb je zin om met ons mee te zingen en swingen? Stuur dan een mail naar lastolt@zonnet.nl

Meer berichten