Drie-tegen-drie basketbal is één van de spectaculaire urban sports die te zien en mee te maken zijn op 010MOVES.
Drie-tegen-drie basketbal is één van de spectaculaire urban sports die te zien en mee te maken zijn op 010MOVES. (Foto: )

010Moves dit jaar op voorplein Ahoy

Rotterdam - 010MOVES, de jaarlijkse uitmarkt voor de top- en breedtesport, is dit jaar op het voorplein bij Ahoy. Zaterdag 14 september zijn hier van 11.00 tot 16.00 uur allerlei gratis sportclinics en workshops. Doe je mee, dan maak je kans op kaarten voor komende sportevenementen in Rotterdam. Je vrienden supporten en kijken naar spectaculaire demonstraties en dans- en muziekoptredens kan ook.

Omdat 010MOVES in het Rotterdam Street Culture Weekend plaatsvindt, is er veel aandacht voor bijvoorbeeld 3x3 basketbal, freestyle soccer en panna voetbal. Je kunt kennismaken met skateboarden, stuntsteppen en de bokshandschoenen aantrekken voor een clinic. Op het multiveld worden clinics korfbal, tennis en baseball gegeven.

Breakdancers laten tricks zien en je kan meedoen met een battle. Dit weekend is het EK Volleybal in Ahoy; bij activiteiten bij de bus van de volleybalbond zijn kaarten te winnen voor de wedstrijden. Meer op rotterdamsport.nl/010moves

Meer berichten