Koopjes jagen op Nationale Kringloopdag

Rotterdam - Zaterdag 5 oktober is het Nationale Kringloopdag. Dat betekent feest bij kringloopwinkels door het hele land. RataPlan organiseert, net als voorgaande jaren, de Ronde van RataPlan: per bus langs verschillende kringloopwinkels.

Tijdens de Nationale Kringloopdag kan het publiek kennis maken met deze bijzondere branche. In kringloopwinkels krijgen zowel spullen als mensen een tweede kans. Om het publiek te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten ze hun deuren op zaterdag 5 oktober open voor iedereen.

RataPlan
Ook RataPlan doet mee aan deze feestelijke dag. Tijdens de Nationale Kringloopdag organiseren de vestigingen van RataPlan leuke activiteiten. Daarnaast zal de Ronde van RataPlan weer plaatsvinden. Tijdens de Ronde van RataPlan rijden er bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. Voor deze volledig verzorgde dag vragen zij een bijdrage van 5 euro per persoon. Voor dit bedrag is alles inbegrepen: vervoer, lunch, koffie, lekkers en muzikale optredens. Heeft u interesse om 5 oktober mee te gaan met één van de bussen? Kom dan langs in de winkel voor extra informatie. Let op: vol is vol.

Kringloopbranche
De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) om aandacht te vragen voor de kringloopbranche.

Meer berichten