Buitengewoon spreekuurtje

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

Op een overgangsplek in Delfshaven praten over onze laatste reis. Het Brugwachtershuisje en café Lil' Delfshaven is sinds september iedere eerste woensdagochtend van de maand een ontmoetingsplek voor een buitengewoon spreekuurtje. Karen Admiraal, Delfshavense begrafenisonderneemster en eigenaar van Buitengewoonafscheid bied hier een informatie spreekuurtje aan tussen 10:00 en 11:00 uur. Een gesprek waarin de mogelijkheden bij een uitvaart worden besproken maar ook uw ideeën en wensen worden vastgelegd. 

Het is een lastig thema, maar Karen maakt het graag makkelijker voor u. Jullie praten over wie u bent en wat u wilt achterlaten. Wat heeft u beleefd en hoe kunnen uw nabestaanden dat terugzien tijdens uw uitvaart? In dit vrijblijvende en kosteloze gesprek zal Karen u op een luchtige manier informeren en inspireren over de mogelijkheden voor de laatste reis.

Wist u dat steeds meer mensen het bespreken van de uitvaartwensen tijdens leven laten plaatsvinden? Karen haar ervaring is dat families met veel meer rust en duidelijkheid én creativiteit de uitvaartweek aanvangen wanneer de uitvaartwensen vooraf zijn besproken. Zo maakt zij een verdrietige periode samen draagbaarder.

De eerst volgende spreekuur datums:
Woensdag 2 oktober 10:00 tot 11:00 uur
Woensdag 2 november 10:00 tot 11:00 uur
Woensdag 27 december 10:00 tot 11:00 uur

Lukt het u niet op een van de bovenstaande dagen te komen? ? U kunt Karen telefonisch bereiken op 06 26942752 voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Adres van het cafe en brugwachtershuisje Lil' Delfshaven:
Havenstraat 6, 3024 TH Rotterdam

Voor meer informatie en lezingen van Buitengewoon Afscheid kunt u haar website bezoeken: https://www.buitengewoonafscheid.nl/agenda/

Meer berichten