Bezoekers hadden een prachtige dag, maar met weinig te drinken.
Bezoekers hadden een prachtige dag, maar met weinig te drinken. (Foto: Vrije Volk Festival)

Vrije Volk Festival biedt excuses en korting aan vanwege lange rijen bij de bar

Rotterdam - Tijdens het Vrije Volk Festival van gisteren (zaterdag 24 augustus) in het Vroesenpark was er veel ergernis over lange rijen. Mensen moesten soms wel een half uur in de rij staan voor een drankje, bij temperaturen van rond de dertig graden. De organisatie van het festival biedt daar vandaag excuses voor aan en geeft alle bezoekers de kans om voor de volgende editie van 2020 een kaartje voor de halve prijs te kopen. 

'We hebben gisteren ontzettend van jullie genoten: jullie zagen er prachtig uit en jullie hebben prachtig met ons en met elkaar gedanst', zo laat het. Vrije Volk festival vandaag weten. 'Helaas waren er ook ergernissen, zoals de wachttijden bij de barren tijdens de middagspits. We hebben alle zeilen bijgetrokken om dit recht te trekken, en gelukkig werden de rijen geleidelijk korter. Graag willen we het tijdelijk gebrek aan een koud drankje alsnog goedmaken in de vorm van een ticket voor vrije volk festival 2020 voor de helft van de prijs.'

Overigens kwamen er verspreid over de dag 53 meldingen van geluidsoverlast binnen bij milieudienst DCMR. Geluidsmetingen toonden echter aan dat de organisatie zich keurig aan de maximale geluidsnorm hield. 

Meer berichten