Foto: Nienke Elenbaas

Scapino Ballet presenteert Made in Rotterdam

Rotterdam - Dansers van Scapino Ballet Rotterdam presenteren woensdag 28 augustus tijdens Made in Rotterdam eigen werk in Theater Rotterdam, locatie Witte de With. Met zes premières van Lorenzo Cimarelli, Christian Leveque, Iannes Bruylant, Dalma Doman & Mara Hulspas, Laura Casasola Fontseca & Sana Sasaki, Maya Roest.

Made in Rotterdam is Scapino's danslab waar dansers hun talent als choreograaf verder kunnen ontwikkelen. Met verschillende makers, stijlen en thema's is de voorstelling net zo verrassend en divers als het gezelschap. En even kleurrijk als Rotterdam, de stad die voor deze jonge makers en performers, met zes verschillende nationaliteiten, een gemeenschappelijk inspiratiebron vormt.

Diverse dansers vonden via Made in Rotterdam als choreograaf hun weg naar het (grote) toneel. Zoals Mischa van Leeuwen, een van de bekendste Scapinodansers, die al meerdere werken maakte voor het gezelschap en Frederik Kaijser die door zijn solo voor Made in Rotterdam 2017 een uitnodiging kreeg voor One Nights Dance van Dansateliers. Dalma Doman maakte vorige maand de openingssolo voor het Rotterdamse Future Flex Festival 2019.

Woensdag 28 augustus
Locatie: Theater Rotterdam, locatie Witte de With, William Boothlaan 8, Rotterdam
Aanvang: 19.00 en uur 21.00 uur
Kaarten: €10,00 - €12,50
Zie ook www.scapinoballet.nl

Meer berichten