Mevrouw Teepe – van Oyen opent de vernieuwde Albert Heijn Eudokiaplein. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)
Mevrouw Teepe – van Oyen opent de vernieuwde Albert Heijn Eudokiaplein. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Compleet vernieuwde Albert Heijn geopend op het Eudokiaplein

Rotterdam - De Albert Heijn op het Eudokiaplein is na een ingrijpende verbouwing weer open. De opening werd verricht door mevrouw Liny Teepe-van Oyen, bekend van het programma "Hoe schoon is jouw huis?" en klant van het eerste uur. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

"Als je binnenkomt word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Bovendien hebben we nu de sinaasappelpers voor vers geperste sappen en kunnen klanten zelf snackgroente scheppen.", vertelt supermarktmanager Jeanet van Antwerpen. "De eerste reacties over het nieuwe assortiment en de inrichting zijn zeer positief. We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee."

Opvallend is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. De klant kan makkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Van Antwerpen: "Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten."

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes en koek. De klant kan ook zelf een mix van bonbons samenstellen. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels en gehaktballetjes. Op vrijdag 23 augustus is er een speciale proeverij in de winkel van Streeckgenoten leverancier slagerij Koos van Essen.

Albert Heijn Eudokiaplein heeft het aantal zelfscankassa's flink uitgebreid. "Daarmee komen we tegemoet aan de wens van onze klanten, er stond eigenlijk altijd wel een rij voor de zelfscankassa's." zegt Jeanet van Antwerpen. Als klanten gebruikmaken van zelfscannen met de handscanner of app maken ze nu tijdelijk kans op een verspakket.

Albert Heijn Eudokiaplein is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur, op zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden