Foto: Tom Sebus
Foto: Tom Sebus (Foto: Tom Sebus)

Dit is de leukste school van deze zomer!

Rotterdam - Jeugdtheater Hofplein viert de laatste week van de zomervakantie met de tweede editie van de Zomerschool. De leukste school voor ín de vakantie! Iedereen van 6 tot en met 12 jaar kan van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus meedoen op een van de twee locaties van de Zomerschool, het Hofpleintheater in het Centrum van Rotterdam en het Montfort College op Zuid. (Foto: Tom Sebus)

De eerste editie van de Zomerschool in 2018 was met ruim 200 super enthousiaste deelnemers meteen een groot succes. En dat krijgt dit jaar een vervolg met Zomerschool 2019. Deze vindt van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus plaats in het Hofpleintheater (Rotterdam Centrum) en op woensdag 28 augustus ook in het Montfort College (Rotterdam Zuid). Samen met een van de theatermakers van Jeugdtheater Hofplein gaan deelnemers aan de slag met tekst, improvisatie en beweging. Het resultaat van al dit harde werken wordt aan het einde van de dag gepresenteerd aan ouders of andere familieleden en vrienden.

Data: maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus, steeds van 09.30 tot 16.30 uur. De Zomerschool is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, deelname kost 35,00 euro per dag of 15,00 euro met het Jeugdvakantiepaspoort. Kijk op www.jeugdtheaterhofplein.nl voor meer informatie.

Meer berichten