Brandweerman Sam komt weer naar Theater Zuidplein!

Rotterdam - Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam op zaterdag 14 september naar Theater Zuidplein in Rotterdam. Na het megasucces van 'Sam redt het Circus' beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in 'Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur'.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.

Zaterdag 14 september om 13.30 en 16.00, bij Theater Zuidplein, Zuidplein 62. Kaartprijs v.a. € 18,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theaterzuidplein.nl of telefonisch via 010 2030203. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden