FILMPJE

Sagar Bhageloe mag naar Man of the Universe-verkiezing!

Rotterdam - Rotterdammer Sagar Bhageloe (29) heeft tijdens de Mister International Netherlands-verkiezing iets bijzonders gepresteerd,. Hij is niet alleen derde geworden bij het evenement, maar hij werd ook uitgekozen om namens Nederland naar de Man of the Universe-verkiezing van 6 september op de Filipijnen te gaan! 

Je kunt op Sagar stemmen via deze link. Zijn promofilm staat aan het einde van dit bericht. 

Het liefst vestigt Sagar de aandacht niet op zichzelf maar op een onderwerp dat hem aan het hart gaat: kindermisbruik bij jongens. "Via het bereik van deze verkiezing wil ik aandacht vragen voor een probleem dat erg onderbelicht is. Kindermisbruik is natuurlijk sowieso ernstig, maar door schaamte om erover te praten blijft misbruik onder jongens onder het oppervlak."

Bhageloe zegt er met veel politici en instanties over te hebben gesproken, en iedereen is het er over eens dat het een groot probleem is. Er wordt te weinig gedaan voor deze groep qua hulp en nazorg. Daarom wil hij zelf iets doen. Bagheloe is druk bezig om een stichting op te richten en een platform op te zetten waar mensen anoniem hun verhaal kwijt kunnen.

"Mijn plan is nog niet compleet omdat financiële middelen ontbreken, maar mensen die hun verhaal willen delen, of hulp zoeken wil ik nu al helpen. Ik kan bijvoorbeeld mensen doorverwijzen voor hulp."

Wie dat wil kan Bhageloe benaderen via social media onder MrSagarBhageloe of e-mail: mrsagarbhageloe@gmail.com.

Meer berichten