Alles is in orde! De straten zijn schoon in Charlois Zuidrand

Rotterdam - Elke week maakt Bewonersorganisatie Charlois Zuidrand een rondje door de buurt om te kijken of er geen troep op straat ligt, of er geen illegale stortingen in het park zijn gedaan. En deze week was alles perfect! Geen wanklank te bespeuren! Dat mag ook weleens gezegd worden...

'Of het te maken heeft met de vakanties weten we niet, maar we hebben deze week helemaal geen meldingen. Een paar oude meldingen die we de afgelopen week hebben gedaan zijn nog niet opgelost, maar dat is het dan ook', meldt de bewonersorganisatie. En er volgt een vette duim omhoog richting de bewoners van de buurt. 

Het is normaal heus niet allemaal pais en vree in het buurtje rond Charloisse Lagedijk tussen Langenhorst en Groene Kruisweg. In juni hebben de bewoners nog een zwartboek aangeboden en is de directeur Schone Stad op bezoek geweest om beterschap te beloven, zo horen we van Rick Timmer, voorzitter van de bewonersorganisatie: "Of het daarmee te maken heeft, met meer controles bijvoorbeeld, weet ik niet. Maar we lopen elke week even een rondje door de wijk en deze week was alles prima in ore!"

Meer berichten