Kralingen Open tennis toernooi 2019

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via www.dehavenloods.nl. Alle Rotterdammers kunnen daar zelf een bericht met foto plaatsen.

Voor het zesde jaar op rij organiseert Tennispark Kralingen van 24 augustus t/m 1 september het Kralingen Open tennis toernooi. De organisatie bestaande uit LTC Kralingen, RSTV Passing Shot en Sportwise, heeft ook dit jaar een vol toernooi qua inschrijvingen. Veel toernooi hoogtepunten zijn inmiddels traditie, zoals het centercourt met tribune tijdens het finale weekend, de befaamde Quooker loterij, een feestprogramma met live acts en niet te vergeten vele sportieve top spelers.

Het KNLTB Kralingen Open toernooi heeft inmiddels haar naamsbekendheid in de regio, hierdoor heeft de organisatie ook dit jaar wegens grote belangstelling de inschrijving vroegtijdig gesloten. Het toernooi is voor alle KNLTB-leden, categorie 2 t/m 9, zowel enkel, dubbel als gemengd. Dit jaar aanwezig in het mannen deelnemersveld zijn onder anderen titelverdediger Bart Brons, Stefan de Jong en Ivo Hu. De vrouwen zijn vertegenwoordigd door de runner-up van vorig jaar Kelly Versteeg, Monique Zuur en Heddy Hollander-Boers.

Naast een week toptennis, zal het centercourt met tribune in het finaleweekend weer worden opgebouwd. De succesvolle Quookerloterij neemt zijn revanche. Daarnaast zullen verschillende sponsoren hun sportieve specialiteiten presenteren, zoals Tennis Only. Tot slot worden meerdere activiteiten georganiseerd om een geweldige sfeer met een te creëren, onder andere twee Braziliaanse feestavonden, een bierproeverij en verschillende live optredens.

Meer informatie op social media en de website.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden