Vakantie Olympics voor kinderen bij Sportplaza Zuiderpark

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via www.dehavenloods.nl. Alle Rotterdammers kunnen daar zelf een bericht met foto plaatsen.

Kinderen tussen de 6 jaar en 12 jaar zijn donderdag 22 augustus welkom bij Sportplaza Zuiderpark voor een paar uur gratis sport, spel, een boks clinic en een hip hop workshop. Karl Tabor uit Rotterdam-Zuid organiseert deze Vakantie Olympics speciaal voor kinderen die niet op vakantie gaan. Karl, kandidaat uit het project MDT op Zuid, Talent is your Currency, doet mee met het project.  "In mijn land Ghana heb ik altijd buiten gevoetbald, ik vind het belangrijk dat kinderen bewegen, ook wil ik graag in het onderwijs aan de slag als gymleraar". Met MDT op Zuid Talent is Your Currency, ga ik de cursus "Train de Puppillen" doen, aldus Karl.

Ouders kunnen hun kinderen opgeven via mdtopzuid@dewerkshop.info o.v.v. Vakantie Olympics. Meer informatie over deze dag kan opgevraagd worden door te bellen naar Henifa Yildiz: 06-21324390. 

Henifa, werkzaam voor Stichting Werkshop is jongerencoach en medeorganisator van (Vakantie Olympics). "Wij zijn in februari van dit jaar gestart met het talentontwikkelingsprogramma: Talent is your Currency – MDT op Zuid. Dit programma is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 14 jaar tot 30 jaar die een binding met Zuid hebben. Denk daarbij aan: je gaat op Zuid naar school, familie of vrienden wonen er, of je woont er zelf".   Met MDT op Zuid, Talent is Your Currency krijgen jongeren de kans hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen en een opleidingsbudget van € 250,-  . Alle projecten gaan over het verbinden en inspireren van mensen met elkaar en met de stad Rotterdam. Wij vinden het belangrijk dat de jongeren iets terug doen voor Rotterdam Zuid" aldus Henifa.

De Vakantie Olympics vinden plaats bij Sportplaza Zuiderpark aan de Oldegaarde 21 te Rotterdam-Zuid. Het programma start om 12.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Er wordt gezorgd voor een kleine versnapering. Sportkleding of loszittende kleding en sportschoenen worden aangeraden. De ouders zijn uiteraard ook welkom.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden