Foto: Farla Illusions

Rotterdamse illusionist Christian Farla verplaatst show in Ahoy

Rotterdam - De Rotterdamse illusionist Christian Farla verplaatst zijn show Night of Illusions in Ahoy Rotterdam naar 12 december. Eigenlijk zou de show op 3 oktober zijn, maar Farla is druk met opnames van een serie televisieprogramma's.

In mei won Christian Farla de Merlin Award en werd hiermee door de International Magicians Society (IMS) voor de derde keer benoemd tot beste illusionist ter Wereld. Dit bracht zijn carrière in een enorme stroomversnelling met een grote show in Ahoy en een serie televisieprogramma's bij SBS6.

Momenteel reist Farla door Nederland voor het opnemen van het televisieprogramma Farla: Man of Mystery dat in het najaar te zien zal zijn op SBS6. Daarnaast staat er een grote Night of Illusions show gepland op 3 oktober in Ahoy. Deze show wordt verplaatst naar donderdag 12 december 2019.

'Ik ben heel blij en dankbaar met alle aandacht en de prachtige ontwikkelingen in mijn carrière, maar er zitten helaas maar 24 uur in één dag en ik wil topkwaliteit kunnen leveren, vandaar dat we deze keuze hebben gemaakt om de show in Ahoy
te verplaatsen naar 12 december 2019', aldus Farla.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden