Foto: Stockfoto

Verpleeghuis De State zoekt wat extra handjes tijdens verbouwing

Rotterdam - Verpleeghuis De State in Hillegersberg wordt komende jaren verbouwd. En is voor die periode op zoek naar wat extra mensen die af en toe eens kunnen bijspringen voor een wandeling of wat andere hulp.

'In ons verpleeghuis De State in Hillegersberg is een goede sfeer. Dankzij heel veel vrijwilligers en lieve verzorgenden wonen mensen hier naar hun zin. Er is gelegenheid om te schilderen, klaverjassen, handwerken, bingo of een spelletje te spelen en soms is er een uitje of een bijzonder optreden. De komende jaren wordt De State verbouwd. Dat vraagt van de vrijwilligers het nodige extra.

Wat zou het fijn zijn als we een beroep kunnen doen op vrijwilligers die af en toe willen bijspringen, die samen een invalpoule vormen. Misschien wilt u regelmatig met een bewoner wandelen of op zaterdag helpen bij een optreden, graag! Bent u ergens goed in en wilt u dit delen met anderen, we staan open voor een nieuwe activiteit. Om bij ons actief te zijn is het belangrijk dat u een rolstoel kunt duwen en van ouderen houdt. Verder zijn we op zoek naar een beweegdocente.

U bent welkom om een keer langs te komen, vrijblijvend. Activiteitenbegeleidster Ella vertelt u graag meer. Ook kunt u op vrijdag een afspraak maken met dagbestedingscoach Annette. Heeft u (mogelijk) belangstelling mail dan naar: a.denouden@paletwelzijn.nl of bel 06 29017832.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden