Kidspaviljoen op CuliNESSE groter dan ooit

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via www.dehavenloods.nl. Alle Rotterdammers kunnen daar zelf een bericht met foto plaatsen.

Buurtwerk en Kinderopvang BijDeHand, beiden onderdeel van de SWKGroep, en Nesse United zijn al jaren trouwe partner van CuliNESSE. Tijdens CuliNESSE zijn zij het die er voor de jongste bezoekertjes een feest van maken. Onder hun professionele begeleiding kunnen kinderen op het evenemententerrein meedoen aan allerlei activiteiten in het Kidspaviljoen. De wat oudere jongeren kunnen heerlijk chillen in de Hang-Out. En ook aan de allerkleinsten is gedacht. Daarvoor opent Kinderopvang BijDeHand haar grootste kindercentrum in Nesselande.

Kidspaviljoen

Dit jaar is het Kidspaviljoen op CuliNESSE groter dan ooit. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende activiteiten op culinair gebied zoals poffertjes en pizza's bakken en popcorn en gezonde smoothies maken. Maar op creatief gebied kunnen ze aan de slag, denk aan sieraden maken, gelukstenen schilderen en muziekinstrumenten maken. De activiteiten zijn afgestemd op kinderen tussen 4 en 12 jaar en worden tot 21.00 uur aangeboden.

CuliNESSE Hang-Out

Nieuw dit jaar is de CuliNESSE Hang-Out. Een area speciaal ingericht voor jongeren die het Kidspaviljoen zijn ontgroeit. Leer te mixen als een DJ, maak je eigen kunst of chill gewoon lekker in de Hang-Out!

Kinderopvang bij Toverkunst

Op vrijdag 30 augustus is kindercentrum Toverkunst (Marcel Duchampplein 130) speciaal geopend tussen 17.00 uur en 00.30 uur. CuliNESSE-bezoekers die hun kinderen ook een leuke avond willen geven, kunnen dan terecht bij BijDeHand. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen daar een gave avond beleven onder begeleiding van gediplomeerde medewerkers. Kijk op www.kov-bijdehand.nl voor meer informatie. Ouders kunnen hun kinderen daar ook aanmelden en direct betalen via iDEAL. Wees er snel bij en verzeker u van een plekje, want vol=vol.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden