7th Street Pop & Rockkoor
7th Street Pop & Rockkoor (Foto: eigen)

Tienjarig jubileum voor 7th Street Pop & Rockkoor Evolution of Rock

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via www.dehavenloods.nl. Alle Rotterdammers kunnen daar zelf een bericht met foto plaatsen.

Het Pop & Rock Koor 7th Street uit Rotterdam IJsselmonde is gestart in het najaar van 2009, op 14 september a.s. vieren wij ons 10-jarig jubileum. Wij zullen deze avond een avondvullend jubileumconcert geven in theater “Cascade” in H.I. Ambacht. Evolution of Rock dit in samenwerking met de Lapréband. En onder algehele leiding van onze dirigent Peter Kann.

Het programma bestaat uit 3 sets van een half uur, en in de pauze verzorgt de Lapréband lekkere funk/rocknummers, zij zullen tevens bij enkele nummers het koor begeleiden.

In de eerste set de jaren 60-70 komen er songs voorbij van bijvoorbeeld The Beatles, The Stones, Pink Floyd, enz., In de tweede set de jaren 80-90 kun je denken aan nummers van Guns N’ Roses, Golden Earring, Bon Jovi, lekkere rocksongs. De laatste set de jaren 2000, denk aan U2, Red Hot Chili Peppers, Armin van Buuren. Dus voor de Pop en Rock liefhebbers a trip down memory lane met hits van de afgelopen 60 jaar.

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, de entreeprijs bedraagt € 10,00. Heb je belangstelling bel dan even naar 06-19761766 of stuur een mail naar: 7thstreetpopenrockkoor@gmail.com

Voor meer informatie: www.7thstreetpopenrockkoor.com

Meer berichten