Moeder en dochter (vrijwillige modellen voor onze stichting)
Moeder en dochter (vrijwillige modellen voor onze stichting) (Foto: Peter van Mulken)

Odensehuis Rotterdam start met mantelzorggroep

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via www.dehavenloods.nl. Alle Rotterdammers kunnen daar zelf een bericht met foto plaatsen.

Odensehuis Rotterdam (Het Lage Land) gaat starten met een mantelzorggroep: een groep voor mantelzorgers van thuiswonende partners of ouders met geheugenproblemen en/of (beginnende) dementie. In deze groep kunt u als mantelzorger uw ervaringen delen met andere mantelzorgers. Er worden u geen pasklare antwoorden en oplossingen geboden, maar u kunt wel tips krijgen voor het omgaan met de vaak moeilijke dingen waar u tegenaan loopt.

Het Odensehuis wil een vertrouwde omgeving creëren waarin iedereen zich vrij voelt. Wij geloven we dat we van elkaars ervaringen kunnen leren en dat we samen veel kennis in huis hebben. Het uitwisselen van ervaringen en het delen van informatie kunnen waardevol zijn bij het accepteren van het ziekteproces van uw partner of ouder.

De eerste mantelzorggroep-bijeenkomst is op dinsdag 27 augustus. Aanvang 13:30 uur. Uiterlijk 14:45 uur ronden we af. We gaan alleen van start bij voldoende deelname. Graag aanmelden per mail via mb@samen010.nl of telefonisch via (010) 466 67 22 (Samen 010). Ook kunt u zich op dinsdag of donderdag in het Odensehuis aanmelden bij de coördinator. U vindt Odensehuis Rotterdam in het Huis van de Wijk Het Lage Land, Remmet van Millplaats 15. Aan de mantelzorggroep zijn geen kosten verbonden. Uiteraard kunt altijd vrijwillig iets bijdragen.

Odensehuis Rotterdam is een project van Samen 010. Meer informatie vindt u op onze website: https://www.samen010.nl/projecten/alle-projecten/odensehuis-rotterdam/.

Meer berichten