Kunsthal Rotterdam lanceert bijzonder T-shirt van Off-White

Rotterdam - Vanavond, vrijdagavond 9 augustus lanceert de Kunsthal Rotterdam in samenwerking met high-end streetwear label Off-White(tm) een limited edition T-shirt, naar aanleiding van de tentoonstelling 'Street Dreams: How Hiphop took over Fashion'.

Het in Milaan gevestigde Off-White(tm), met acht miljoen volgers op Instagram, is in 2013 opgericht door ontwerper, artiest, dj en ondernemer Virgil Abloh, artistiek directeur van de herencollectie van Louis Vuitton. De Kunsthal is verheugd met deze bijzondere samenwerking en kijkt ernaar uit om hiermee een levendige vertaling te kunnen geven van de foto's van de hypebeasts in de tentoonstelling Street Dreams.

De drop vindt om 18.00 uur plaats in de Kunsthal. Het Kunsthal Rotterdam x Off-White(tm) T-shirt is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, heeft een beperkte oplage en een verkoopprijs van 247,00 euro.

Kunsthal Rotterdam presenteert in samenwerking met het HipHopHuis en gastcurator Lee Stuart een tentoonstelling over hiphop en haar invloed op mode en lifestyle. 'Streetwear' dicteert het tempo en de esthetiek van de mode-industrie en verandert de manier waarop deze industrie zich ontwikkelt. Hiphop is dé toonaangevende jongerencultuur die de hitlijsten en het wereldwijde straatbeeld domineert: van inspiratiebron voor high fashion brands tot het gangbaar maken van sportswear als dagelijkse outfit. De tentoonstelling is te zien tot en met zondag 15 september 2019.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden