Foto: mick

Nieuw festival Delfshaven Jazz & more

Rotterdam - Met Delfshaven Jazz & more heeft Rotterdam er een nieuw festival bij! Op zaterdag 24 augustus vindt van 14.00 tot 20.00 uur de eerste editie van het festival plaats op het Heemraadsplein. Naast diverse Jazz-stijlen is ook ruimte voor '& more': Soul, R&B, HipHop, Blues, Pop en Bluegrass.

Er komen diverse Jazz-bands optreden en andere swingende artiesten. Glenda Peters, bekend van de Soundmixshow is de topact van de dag. Zij won in 1985 de eerste Soundmixshowfinale met het nummer One Day I'll Fly Away van Randy Crawford.

Het plein vult zich met etenskraampjes, waaronder de Drive & Shake mobiel, en kraampjes van ondernemers van de Nieuwe Binnenweg. Ook zijn er kunstexposities van keramiek en sculpturen. Café Rijke & de Wit verzorgt de licht alcoholische dranken. Toegang is gratis!

Delfshaven Jazz & more wil samen met zijn partners Het Rotterdams Volkstheater, Grounds, de Ondernemersvereniging Nw. Binnenweg en Café Rijke & de Wit e.a. een jaarlijks terugkerend evenement op het Heemraadsplein neerzetten.

Blijf op de hoogte via: www.facebook.com/DelfshavenJazz/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden