Summerschool Ik ben Zuid!

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via www.dehavenloods.nl. Alle Rotterdammers kunnen daar zelf een bericht met foto plaatsen.

Twintig kinderen en jongeren die houden van dansen gaan de komende vier weken aan de slag tijdens de Summerschool Ik ben Zuid! De Summerschool is op woensdag 7 augustus van start gegaan. De kinderen afkomstig uit Rotterdam Zuid schrijven hun eigen levensverhaal. Tijdens het eindfeest op 31 augustus beelden de kinderen hun levensverhaal middels dans en expressie uit.

Summerschool Ik ben Zuid! is een bewonersinitiatief georganiseerd door Dane Badal, voor kinderen van 6 t/m 17 jaar uit Rotterdam Zuid. Gedurende vier weken schrijven de kinderen samen met een docent hun levensverhaal. Om dit uit de beelden krijgen de kinderen professionele danslessen in Hip Hop, Breakdance. Popping en Modern Ballet. Tijdens de lessen wordt er veel aandacht gegeven aan het innerlijk bewustzijn, zo krijgen de kinderen Yoga en Meditatie lessen. Op 31 augustus vindt het eindevenement plaats en beelden alle twintig kinderen hun levensverhaal in dans uit. Het evenement wordt gehouden in het Afrikaanderpark en is voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie over Summerschool Ik ben Zuid! of om je aan te melden stuur een email naar info@summerschoolrotterdam.nl.

Facebook Pagina: https://www.facebook.com/Ikbenzuid/

Over Dane Badal
Dane Badal is een gerenommeerde professionele danser en choreograaf. Hij is afgestudeerd aan dansinstituut Codarts en heeft zowel nationaal als internationaal opgetreden o.a. bij So You Think You can Dance, Move Like Michael Jackson, Musical West Side Story en vele meer. Zijn missie is om het artistieke talent in het kind aan te wakkeren en te bemoedigen. Zodat de kinderen de kans krijgen om creatief aan de slag te gaan en zo hun innerlijke artistieke bewustzijn ontwikkelen. Waardoor ze in staat zijn om hun expressie te uiten in dans en performance. Door een andere mindset aan te bieden, ontwikkelen de kinderen meer zelfvertrouwen, staan meer in contact met zichzelf en maken de kinderen bewustere levenskeuzes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden